Najjeftiniji prenosivi internet na plaži

Bez autora
Jul 23 2012

Ako na letovanju ne možete bez interneta, najjednostavnije rešenje je da kupite prenosiv internet za laptop. Na primer, modem u Crnoj Gori košta od pet do 19 evra, a za minimalnu dopunu od 50 megabajta treba odvojiti pet evra. U Grčkoj se, recimo, cene kreću od 15 do 40 evra.Za potrošenih 50 megabajta na internetu preko mobilnog telefona, koliko je dovoljno da se proverava pošta, potrebno je oko 60 evra. A dopuna od 50 megabajta na USB internetu košta pet evra.

Najjeftiniji prenosivi internet na plažiAko na letovanju ne možete bez interneta, najjednostavnije rešenje je da kupite prenosiv internet za laptop.

Na primer, modem u Crnoj Gori košta od pet do 19 evra, a za minimalnu dopunu od 50 megabajta treba odvojiti pet evra. U Grčkoj se, recimo, cene kreću od 15 do 40 evra.

Za potrošenih 50 megabajta na internetu preko mobilnog telefona, koliko je dovoljno da se proverava pošta, potrebno je oko 60 evra. A dopuna od 50 megabajta na USB internetu košta pet evra.

Ako se internet koristi samo za slanje mejlova, 50 megabajta može da potraje i mesec dana. Za logovanje na društvene mreže, skidanje filmova i surfovane po internetu, to nije dovoljno. Recimo, Fejsbuk je kompleksna društvena mreža, jer stalno učitava nove slike.

Za nesmetano kačenje na društvene mreže za 10 dana na moru dovoljno je uzeti paket od jednog gigabajta, a može da se prođe i s polovinom. S 50 raspoloživih megabajta, moglo bi da se skine i nekoliko pesama. U proseku, za skidanje jedne pesme potrebno je od pet do sedam megabajta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik